Uw bestelling
Login

Digitaal drukken

Digitaal drukken

Het sublimatiedrukken kent al een lange traditie bij Gevaert. Maar sinds de recente ontwikkelingen in het digitaal bedrukken zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid. De minimum productie hoeveelheid voor een speciale druk is herleid tot slechts 400m en kwalitatief is de technologie de beste die momenteel beschikbaar is. 

Er worden 2 programma's onderscheiden: de Gevaert Design Library waarbij tekeningen kunnen worden gekozen uit een uitgebreid aanbod. Deze kunnen vervolgens, naargelang de wenste ondergrond en functies, gedrukt worden op een geselcteerd basisband.   Daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen tekening te ontwikkelen via Customized Printing

Gevaert beschikt over honderden printdesigns die op diverse banden kunnen bedrukt worden, vanaf 400m per tekening.

Het is mogelijk om deze bibliotheek aan tekeningen on-line te raadplegen en te bestellen. 

Heb je een project waarbij je een digitale tekening op een band bedrukt wil zien? Bij Gevaert kan reeds vanaf 400m eender welke tekening bedrukt worden op diverse basisbanden.  avez un projet pour lequel vous souhaitez faire imprimer un dessin numérique sur une ceinture ou bretelle? Gevaert peut imprimer n'importe quel dessin sur différentes bandes de base à partir de 400m. 

Neem zeker contact met ons op om je project te bespreken.